понедељак, 14. мај 2018.

ЛУТКАРСКА СМОТРА "НАША СРЦА КУЦАЈУ У ИСТОМ РИТМУ"

Седма међуокружна смотра  луткарских група "Наша срца куцају у истом ритму" одржана је у петак, 11. маја 2018. године у ОШ "Марија Трандафил" у Ветернику".  Представило се укупно десет луткарских група. 
Луткарска група "Чаролија" ДУ "Дечија радост" Ириг узела је учешће са представом "Згода у незгоди", а и ове године наша установа је била једина предшколска установа која је учествовала на смотри и то у конкуренцији са луткарским групама основних школа. 
Веома запажена представа "Згода у незгоди" како од стране публике, тако и од стране стручног жирија којим је председавала Соња Миладиновић- просветна саветница ШУ Нови Сад. Представа је награђена у следећим категоријама:  категорија Најбоља представа у целини 1. место и пехар, категорија Најбоља сценографија, такође пехар и 1. место. 
Аутор текста, редитељ, музички уредник и креатор лутака је васпитач Ђорђе Оролицки, сценографи: васпитачи Маријана Петровић и Ђорђе Оролицки. 
Чланови луткарске групе "Чаролија":  Марко Чупић, Ирина Квас, Бојана Оченаш, Хана Гргуричин, Сара Никшић, Јована Мићашевић, Сања Ристић, Марко Ристић, Александар Ћурчић. 
Честитамо деци и васпитачима, а родитељима се  захваљујемо на подршци и сарадњи!

 

















Нема коментара:

Постави коментар