четвртак, 26. октобар 2017.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА "ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ"

У оквиру манифестације "Новосадска јесен" одржана је презентација програма "За чистије и зеленије школе у Војводини" за школску 2017/18. годину у Спортско-пословном центру "Војводина" у организацији Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајинског секретаријата образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај и Покрајинског секретаријата за социјалну политику,  демографију и равноправност полова. 
Скуп је отворила Бранкица Табак, подсекретар покрајинског секретара за урбанизам и заштиту животне средине, г-ђа Хрћан Милинка, помоћница покрајинског секретара за националне мањине-националне заједнице, као и г-дин Славољуб Арсенијевић, помоћник покрајинског секретара за енергетику, грађевинарство и саобраћај. 
Презентације које су представљене учесницима скупа:
- презентација Програма "За чистије и зеленије школе у Војводини"
- "Лименке сачувај- околину сачувај"
- "Енерго дијагностика и терапије"
- "Лечење неефикасности јавних зграда"

Испред наше Установе скупу су присуствовале васпитачице: Маријана Петровић, Снежана Миросављевић, Сања Воденац, Драгана Николић, Мирјана Јанкуловић и директорка Јелена Видановић.
У школској 2017/18. години деца, васпитачи и родитељи објеката "Чаролија" и "Вила", као и подручних одељења Нерадин, Крушедол, Шатринци, Ривица и Јазак реализоваће активности у оквиру наведеног програма.  






Нема коментара:

Постави коментар